Sivut

maanantai 18. maaliskuuta 2013

Sims Missikisat

Tällä sivustolla pidetään Sims 2 missikisat, joihin kuka tahansa voi osallistua! ja homma menee näin:

1.) Ota 2 kuvaa haluamastasi simistäsi (kasvo- ja kokovartalokuvat). Simin täytyy olla aikuinen ja nainen. Puvulla ei ole ensimmäisellä kierroksella ole väliä. Ladattuja saa käyttää, mutta ilmankin on hyvä mahdollisuus voittaa! :)

2.) Lähetä kuvat minun sähköpostiini kampokossi@hotmail.fi (Älä hämäänny osoitetta, kuvat tulevat kyllä perille!) Muista kertoa myös simisi nimi ja oma nimesi/nimimerkkisi. HUOM! Vain yksi sim per henkilö!

3.) Kilpailun vaiheet ja äänestys:

27.4.2014 asti on aikaa lähettää oma siminsä minulle, jonka jälkeen pistän kuvat tänne näkyville.

Kun ensimmäinen kierros alkaa, pistän kuvat näytille viikon ajaksi, jonka aikana kuka tahansa voi äänestää yhtä osallistujaa. Viikon loputtua vähiten ääniä saanut putoaa, ja muille seuraa lisäohjeita.

Voit äänestää, vaikket osallistuisikaan kilpailuun omalla simillä! Ja omaa simiä ei tietenkään saa äänestää ;)

MUTTA ENNEN KAIKKEA VAADIN REHTIÄ PELIÄ JA HAUSKANPITOA! :) KAIKENLAINEN KIUSAAMINEN TAI MUU HÄIRIKÖINTI ILMOITETAAN MINULLE JA SILLOIN KILPAILIJA DISKATAAN VÄLITTÖMÄSTI!

Ja varsinaista palkintoa tässä kilpailussa ei ole, mutta maine ja kunnia varmasti kelpaavat kaikille :)

Muistakaa myös kertoa muille tästä kisasta ja linkittää omalle sivullesi (jos sinulla sellainen on), jotta saadaan paljon osanottajia! :)

Kiitos paljon ja onnea kisaan! Hakuaika on alkanut :)

Kommentoikaa jos haluatte kysyä jotain!

- KaijaKooFan

13 kommenttia:

 1. Olet niin reippaasti aikaa antanut, että uskon ehtiväni ottaa pari kuvaa. Aika saamaton olisin, jos en ehtisi. .--D Hauska idea. Minulla ei ole vielä mielessä, kenet simeistäni kisaamaan laittaisin, mutta enköhän keksi. .-) Saako kisassa muuten käyttää valmissimejä, vai pitääkö sim olla itse luotu? Linkitin sivusi sivuilleni. Haluaisitko linkittää minun sivujani? .-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos simssiliini! Ja ei tarvitse olla mikään itse luotu! Saat valita ihan vapaasti :) ja linkitän sivusi tietysti, kiitos minun sivuni linkityksestä :)

   Poista
 2. Sitä kyselisin, että saahan omaa simiään sitten mainostaa (esim. omalla sivullaan)? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jajaja vielä sellaista, että voiko kuvien mukaan liittää pienen kuvauksen omasta kilpailijastaan? :D

   Poista
  2. Omaa simiään saa mainostaa, ja kerätä äänestäjiä :) Jos haluat, voit liittää mukaan esittelyn, MUTTA ekalla kierroksella julkaisen vain kuvat ja simin nimen, koska kaikkien simien mukana esittelyä ei tietenkään ole tullut koska en pyytänyt sitä, ja se olisi epäreilua, jos toisilla olisi enemmän tietoja kuin toisilla. Seuraavilla kierroksilla annan tehtäviä, joissa pitää esim. vastata simiä koskevaan kysymykseen. Näin saadaan kaikista kilpailijoista samat tiedot, eikä kisa käy tylsäksi, kun joka kierroksella kilpailijat voivat "antaa itsestään jotain uutta" :D

   Poista
 3. Hauska idea! Todella hauska!

  Täytynee katsoa, jos vaikka saisin aikaiseksi ottaa kuvat jostain simistäni, kun aikaa on noin reilusti ;)!
  Pitääkin pelissä katsella sillä silmällä noita omia tyttäriä...

  Pistän sivusi joka tapauksessa, ehdin tai en, linkkilistalleni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tykkäät ideasta, ja vielä kivempi jos ehdit osallistua ;) Linkitän sivusi!

   Poista
 4. Voisin tällä kertaa laittaakin simini mukaan missikisoihin kunhan vain saan valittua kenet siihen laittaisin:) aikaa kun on noin reilusti niin ehdin luultavasti ottamaan jostakin simistä nuo kaksi kuvaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä sellainen lisäkysymys että pitääkö olla aikuinen simi vai käykö myös yliopistossa oleva nuori aikuinen? En muistanut äsken kysäistä ;)

   Poista
  2. Nuori aikuinenkin käy, mutta saattaa olla hankala löytää simille vaatteita. Jos kuitenkin pystyt lavastamaan yms. yliopistolla niin kyllä se minun puolesta sopii :)

   Poista
 5. Tässähän onkin nyt hyvin aikaa, jopa miettiä haluaako mukaan vai ei. Kiinnostaisi tietenkin, mutta toisaalta taas ei. Katsotaan nyt osallistunko, ainakin aion äänestää, jos en osallistukaan ja sitä ennen yritän tällä välillä myös saada muutaman osan MacBeareja valmiiksi ja katsoa, josko vaihtaisin taas hetkeksi nykaikaisiin maisemiin, joissa on hivenen helpompi säätää missikisojen suhteen, kuin keskiaikaisissa maisemissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! :) mukaan vaan jos kerkeät ja on kiinnostusta, yritän lyhentää kisan kestoa parhaani mukaan, mutta kannattaa kuitenkin varata aikaa ja mikäs kiire tässä nyt on :)

   Poista