Sivut

sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Kierros 3. - Ammattikierros

Hei! Aloitamme kolmannen kierroksen. Tällä kerralla aiheena oli kertoa omasta ammatistaan jotain. Aivan kaikki eivät kuvia lähettäneet, mutta tutustumme innolla muiden kilpailijoiden ammatteihin!

Aikaa äänestää on sunnuntaihin 1.6. klo 18 asti! Onnea kisaan! :)

1. Perrie Dixie

Ikä: 20

Ammatti: ---

Tekijä: Henna

*
*
*

2. Oswin Wesson

Ikä: 24

Ammatti: ---

Tekijä: Maleficent 

*
*
 * 
3. Clarity Pierce

Ikä: 22

Ammatti: Clarity rakastaa lapsia ja haluaa auttaa ihmisiä, joten nainen on päätynyt sairaanhoitajaksi lastensairaalaan. Sairaanhoitajan työ on ollut pitkään Clarityn haave, ja valmistuttuaan hän pääsi melkein heti töihin ja hoitamaan lapsia.

Tekijä: Cube
*
*
*
4. Chouette di Limone

Ikä: 21

Ammatti: ---

Tekijä: Madoreé


*
*
*
5. Inkeri Vihurituuli

Ikä: 20

Ammatti: Inkeri aloitti yliopistonsa jälkeen työt Laguunirantojen eläintarhassa delfinaarion puhdistajana. Pian eläintarhan johtaja kuitenkin huomasi Inkerin kyvyt eläinten parissa ja hänet ylennettiin vastaamaan hylkeiden ja koaloiden aitauksista.

Tekijä: hattara 


*
*
*
6. Mary Ryder

Ikä: 19

Ammatti: ---

Tekijä: Neeuli


*
*
*
7. Piia Veijari

Ikä: 38

Ammatti: Kukkakauppa Kukattaako? -puodin omistaja. Yrittäjyys kiinnosti Piiaa jo nuorena, ja hän perusti teini-ikäisenä äitinsä avustuksella oman kukkakaupan, jossa oli myynnissä pääasiassa Piian omatekemiä kukkakimppuja. Piia jatkoi yrityksen pyörittämistä satunnaisesti opintojensa aikana, mutta nyt hän työskentelee putiikissaan joka päivä. Pääasiallisesti Piia myy asiakkaille tuotteita, mutta hän hallitsee hyvin myös kassan hoitamisen. Piia on palkannut kaksi ystäväänsä yritykseen työntekijöiksi, ja näiden yhteistyö sujuu useimmiten mutkattomasti.

Tekijä: Kasa


*
*
*
8. Felicia Rye

Ikä: 25

Ammatti: Felicia rakastaa työtään lentoemäntänä, sillä hän on ulospäinsuuntautunut persoona, joka nauttii ihmisten auttamisesta. Toinen Felician rakastama asia on matkustelu, sillä hänestä on ihanaa tutustua erilaisiin kulttuureihin ja puhua eri kieliä, joita hän osaakin paljon.

Tekijä: GreenPixy


*
*
 * 
10. Natalia Meriniitty

Ikä: 22
Ammatti: Ammattiopintojensa aikana Natalia vietti vaihto-opiskeluvuoden Simitaliassa. Hän ihastui paikalliseen kahvikulttuuriin ja valmistuttuaan hakeutui baristaksi pieneen kahvilaan. Natalia nauttii työstään, sillä jokainen työpäivä on omanlaisensa. Hän pitää uusien ihmisten tapaamisesta ja kuulumisten vaihtamisesta kanta-asiakkaiden kanssa. Taidokkaasti kuvioidut cappuccinot ovat Natalian intohimo, ja hän opiskeleekin kahvien tekoa iltakursseilla. Natalian harmiksi asiakkaat ovat lähinnä espresson perään, eikä hän pääse esittelemään cappuccino-luomuksiaan kovin usein. Hän toivoo, että jonain päivänä kaikki simitalialaisen kahvikulttuurin erikoisuudet löisivät itsensä läpi. Natalia unelmoi oman kahvilan perustamisesta.

Tekijä: Yun

*
*
*
12. Vappu Timanttikallio

Ikä: 29

Ammatti: Vappu työskentelee poliisin kanssa yhteistyössä panttivankineuvottelijana. Aina kun joku seurapiiritähtönen, poliitikko tai ihan kuka tahansa sim joutuu kaapatuksi, Vappu laatii toimintasuunnitelman simin vapauttamiseksi. Vappu on myös paikan päällä silloin, kun pahis otetaan kiinni ja sim vapautetaan.

Tekijä: Fiku

*
*
*

13. Mary Achon
Ikä: 25
Ammatti: Mary on ammatiltaan personal trainer. Jo lapsena hän oli kiinnostunut ravitsemuksesta ja liikunnasta. Lopulta elämäntavasta muotoutui hänelle työ, johon hän pystyi yhdistämään toisen intohimonsa, ihmisten auttamisen.

Tekijä: Turveltaja


*
*
*
14. Kaylee Alder

Ikä: 28

Ammatti: Kayleen aina pienenä joutui hieromaan äitiään kun tämän hartiat olivat kireät. Vaikutusvaltainen äiti hankkikin Kayleenille työpaikan hierojana. Kayleen itse toivoisi voivansa auttaa lapsia, mutta äiti on aina äiti. Kayleen suunnittelee tulevanavuotena ryhtyvänsä opettamaan kehitysmaiden lapsia.

Tekijä: krista

*
*
*
15. Sirena Noir

Ikä: 24

Ammatti: Sirena työskentelee paikallisessa baarissa tarjoilijana. Sirena on aina ollut hyvin sosiaalinen ja hänen ammatissaan on mahdollisuus tutustua erilaisiin ihmisiin ja kuulla mielenkiitoisia tarinoita. Ammatin haittapuolena on tietysti liian humalaiset asiakkaan, joiden kanssa tulee välillä hankaluuksia. Sirena pitää kovasti työstään, vaikka se onkin aliarvostettu ja aika huonopalkkainen. Jokaisen saamansa tipin nainen pistää visusti talteen.

Tekijä: NewHope

*
*
*
16. Anita Rosenberg

Ikä: 22

Ammatti: Vaatemyyjä H&M:llä

Tekijä: Norella

37 kommenttia:

 1. Erityisesti tykästyin Piia Veijariin, Felicia Ryeen, Vappu Timanttikallioon ja Mary Achoniin. :) Ääneni kuitenkin annan numerolle 13, Mary Achonille!

  VastaaPoista
 2. Mun ääneni menee numerolle 3. Clarity Pierce. Hän oli yksi niistä, jotka olivat todellakin nähneet vaivaa kisapostauksessaan. Oikeastaan oli vaikea valita parin muun yhtä laadukkaan postauksen kanssa.

  VastaaPoista
 3. Annan ääneni nro 10. Natalia Meriniitty. Ihan perusteluna, että halusin ääneni antaa jollekin sellaiselle, joka on ottanut kuvat ko. kierrokselle :) Kaikki muutkin jotka olivat kierrokselle kuvat ottaneet olivat nähneet kyllä vaivaa lavastuksiinsa :)

  VastaaPoista
 4. Mun ääni menee 14. Koska se on toden tuntunen ja omaperäinen ammatti :)

  VastaaPoista
 5. Annan ääneni numerolle 14

  VastaaPoista
 6. Numero 3. Clarity Pierce, koska selvästi nähty lavastukseen vaivaa :)

  VastaaPoista
 7. Ääni numerolle 13. Kiinnostava hahmo.

  VastaaPoista
 8. 12. Vappu Timanttikallio

  VastaaPoista
 9. 5. Inkeri vihurituuli

  VastaaPoista
 10. Ääneni menee numerolle 5. eli Inkeri Vihurituulelle! :) todella kiehtova ja söpö ammatti!

  VastaaPoista
 11. Öää, vaikea valinta taas mutta nyt kallistun nro 10. Natalia Meriniityn puoleen (: Ihania lavastuksia, varsinkin Felicia Ryella ja Mary Achonilla!

  VastaaPoista
 12. Tällä kertaa ääneni saa neito numero 12, Vappu Timanttikallio! Pidän varsinkin toiminnallisesta vartalokuvasta. Pääkuva on rajattu kivasti ja kuvissa on tarina :)

  Anita Rosenbergin kuvista tykkään, mutta kunnon kuvauksen puuttumisen takia jätän nyt äänestämättä ;)

  VastaaPoista
 13. Ääni numerolle 13

  VastaaPoista
 14. Ääneni menee nro numerolle 16 eli Anita Rosenbergille :)

  VastaaPoista
 15. Annan ääneni Felicia Ryelle numerolla 8, koska jotenkin tuntui että ammatti on naisella erityisesti kohdallaan ja kuvat ovat hauskat ^^

  VastaaPoista
 16. Annan ääneni nro. 14 koska ammatti on mielenkiintoinen ja on hyvä matkustaa ulkomaille auttamaan lapsia

  VastaaPoista
 17. Ääneni menee numerolle 5. Inkerille! Tosi hyvin keksitty ja lavasteet kiehtovat! Ideana erikoinen, ihan huippu!

  VastaaPoista
 18. Ääneni menee takuuvarmasti numerolle 5. Inkeri Vihurituuli. Upeasti lavastettu, Koala mukana ja idea on omaperäinen :)

  - FlameGirl (simsmaailma.blogspot.fi)

  VastaaPoista
 19. Tällä kertaa ääneni saa 14. Kaylee Alder. :)

  VastaaPoista
 20. Äänestän simiä Sirena Noir numerolla 15. c:

  VastaaPoista
 21. Mäkin äänestän numeroa 12! Vappu Timanttikalliolla on niin mieletön posetus päällä toisessa kuvassa =D

  VastaaPoista
 22. Äänestän Chouette di Limonea, nätti sim =)

  VastaaPoista
 23. Ääneni menee numerolle 5. Inkeri Vihurituuli, selvästi nähty vaivaa lavastuksessa ja ideana kiva ja omaperäinen :3

  ~NH

  VastaaPoista
 24. Nro 2. Oswin Wesson!

  VastaaPoista
 25. 12. Vappu Timanttikallio
  Valinta oli itsestäänselvä! Mahti toimintakuva Vapusta työtehtävän parissa. .-)

  VastaaPoista
 26. Minä pelastan Kasan. .-D Annan ääneni numerolle 7: Piia Veijari
  Tosi viekas kuva tuo ensimmäinen, ja siinä on ihania kukkia. .-> Toisessa kuvassa puolestaan on kivasti elämää, ja omin silmin näin, miten kauan Kasa kuvaa asetteli. .-D

  VastaaPoista
 27. Oswin Wessonille menee minunkin ääneni, olisi kiva nähdä Oswin seuraavalla kierroksella, vaikkei tällä kierroksella ollut uusia kuvia :))

  VastaaPoista
 28. Ääneni menee lempparilleni 3. Clarity Pierce sillä hän ei ole tällä kierroksella paljoa ääniä saanut ja haluan hänet jatkossa nähdä :D

  VastaaPoista
 29. Mun ääni menee Inkeri Vihurituulelle (5). Kivat kuvat ja oli yks niistä, joka oli kuvia ottanu kierrokselle:)

  VastaaPoista
 30. 10. Natalia Meriniitty Yunin simille. Herttainen otus :)

  VastaaPoista
 31. 15. Sirena Noir :)

  VastaaPoista
 32. Annan ääneni nro. 16 Anita Rosenbergille, koska pidän maxis match-tyylistä. :D

  VastaaPoista